Integritetspolicy

Hos rusch.se tar vi integritet på allvar och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in, behandlar och använder din personliga information.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in personlig information som namn, e-postadress, telefonnummer och CV när du ansöker om en av våra jobbannonser eller skickar in en spontanansökan. Vi kan också samla in anonym information om hur du använder vår webbplats, inklusive vilka sidor du besöker och hur länge du stannar på varje sida.

Hur använder vi din information?

Vi använder din personliga information för att behandla din ansökan och bedöma din lämplighet för jobbet. Vi använder också din information för att skicka dig relevant information om vårt företag och våra tjänster, om du har gett oss samtycke att göra det.

Vi delar inte din information med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke, förutom när det är nödvändigt för att uppfylla våra skyldigheter enligt lag.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot förlust, stöld och obehörig åtkomst.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att vi tar bort eller ändrar din personliga information om den är felaktig eller ofullständig. Du har också rätt att begära att vi begränsar vår användning av din information eller att vi inte längre använder den alls. Kontakta oss om du vill utöva dessa rättigheter.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller oro angående vår integritetspolicy eller vår behandling av din personliga information, kontakta oss via e-post på info@rusch.se.