Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Vi är stolta över att vara Sveriges äldsta målerifirma.
AAA
Högsta
kreditvärdighet.
ISO
Certifierade
enligt ISO.
ID06
Samtliga
målare har
ID06.

Kunskap

Vi delar frikostigt med oss av kunskap och försöker hela tiden att lära nytt.

Skicklighet

Vi levererar hög teknisk kompetens och är vana vid komplexa projekt. Vi förbättrar oss kontinuerligt och nöjer oss aldrig med mindre än ett väl utfört hantverk.

Utveckling

Vi driver branschen framåt genom att ständigt utmana oss själva och våra konkurrenter.

Tjänster

Vi vänder oss till dig som bara nöjer dig med det bästa och som delar vår syn på kvalitet och värdet av arbeten som håller över tid. En ”ruschare” avslutar aldrig ett moment utan att vara nöjd med resultatet. Efter 160 år i branschen vet vi att det är nyckeln till återkommande uppdrag och relationer som håller i generationer.

Servicemåleri

Utgörs huvudsakligen av försäkringsskador, små som stora. Vi anlitas av försäkring- och skaderegleringsföretag där hela spektrat av renovering och reparationsarbeten efterfrågas. Snabbhet är ofta prioriterat.

Se exempel

Byggnadsmåleri

Nybyggnation, renovering, snickerier, inomhus- och utomhusmålning m.m. Både privatkunder, företag, institutioner och entreprenörer anlitar oss. Vi utför allt från små till stora uppdrag och åtar oss att fungera som under-, general- eller totalentreprenör.

Se exempel

Dekorativt måleri

Fokus på antikvariska renoveringar. Kunder med vanliga eller K-märkta fastighetsbestånd kommer till oss när de behöver en samarbetspartner med teknisk kompetens, kapacitet och förmåga att utföra komplexa uppdrag. Även privatpersoner vänder sig till oss när de vill ha något utöver det vanliga.

Se exempel

Tidigare jobb

Filter:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ett seriöst och
hållbart företag

Rusch måleri är certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2018 samt verifierade inom socialt ansvarstagande och företags samhällsansvar enligt ISO 26000. Det betyder att vi granskats externt och att du kan vara trygg med att vi lever upp till en hög standard.

Som medlem i Måleriföretagen i Sverige erbjuder vi också en nöjd-kund-garanti.

Vill du veta mer om vilka vi är och hur vi bidrar till en hållbar samhällsutveckling? Läs vår hållbarhetsrapport.

Artiklar

Bakom kulisserna

@ruschmaleri